شما باید همیشه توجه داشته باشید که هدف از نصب کابینت در آشپزخانه ، ایجاد یک فضای مناسب برای انبار وسائل آشپزی و همچنین مواد غذایی می باشد. پس برای این اهداف باید سعی کنید عمق کابینت ها مناسب باشد. یعنی هم جادار و هم قابل دسترس باشد تا در هنگام استفاده از این فضا دچار مشکل نشوید.
آدرس کارگاه: تهران، منطقه 5، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان ناطق نوری، میدان باغ فیض، کوچه عبدالعلی ابراهیم
تلفن: 44051211 – 09910862077
کار نصب کابینت بعد از مرحله طراحی آغاز می شود و شامل مراحل زیر است:
کابینت ها به طور کلی به چند دسته تقسیم می شوند که مهم ترین آنها عبارتند از:
نکته های ضروری در هنگام سفارش طراحی و ساخت و نصب کابینت وجود دارد که دانستن این نکات به مشتریان کابینت کمک می کند تا سفارش خود را به درستی و مطابق آنچه مد نظر دارند، به سازندگان اعلام نمایند. از طرف دیگر این موارد به سازندگان کابینت هم کمک می کند که خیلی بهتر و کامل تر با سفارش دهندگان کابینت، تمامی موارد ساخت را بررسی و نهایی کنند. تا بعد از ساخت و نصب کابینت، مشکل و ناهماهنگی به وجود نیاید و تمامی قسمت های کار به بهترین شکل خود انجام پذیرد.
مهم ترین مواردی که در اولین گام از طراحی و ساخت کابینت به ذهن می رسد، قیمت و طرح کابینت است. قیمت نهایی به مواردی مانند نوع جنس مصرفی، طرح کابینت، کیفیت ساخت و کیفیت یراق آلات کابینت بستگی دارد. همان طور که اشاره شد طرح کابینت یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت نهایی کابینت است. یک کابینت ساده ۸ متری با متریال مرغوب از 20 میلیون تومان به بالا قابل اجرا است. که به راحتی با تغییر طرح کابینت ساده به کابینت حرفه ای تا 4۰ میلیون تومان و حتی بالاتر هم می رسد که این مورد کاملا به طرح بستگی دارد.
سبک های مختلفی برای ساخت کابینت وجود دارد که هر کدام از آن ها در موارد مختلفی کاربرد دارند. کابینت ام دی اف (MDF)، کابینت تمام چوب، کابینت ام دی اف با درب تمام چوب، کابینت فلزی و کابینت فلزی با درب ام دی اف از روش های متداول ساخت کابینت است. قیمت های این مدل ها را می توان به صورت استعلام از نزدیک ترین مراکز ساخت کابینت به دست آورد. نرخ اتحادیه کابینت سازی هم برای تمامی این روش ها مشخص است و می توانید با مقایسه این نرخ با تولیدی مورد نظر از قیمت تمام شده کابینت اطمینان پیدا کنید.
نحوه چیدمان قسمت ها و باکس های مختلف کابینت در فضای آشپزخانه امری بسیار تخصصی است که باید به درستی مورد توجه قرار گیرد. معایبی که بعد از ساخت کابینت به وجود می آیند را هم اغلب می توان در زمان عقد قرارداد تا مدت مشخص جز گارانتی قرار داد. تا بعد از نصب کار و ایجاد مشکل، سازنده موظف به ترمیم مشکلات احتمالی باشد. مواردی مثل باد کردن صفحه کابینت، رگلاژ نبودن کشوها، باز شدن خودکار کشوی کابینت، رگلاژ نبودن درب های کابینت، نصب غیر اصولی یراق آلات کابینت و غیره.
در هنگام سفارش کابینت نکات مهمی باید مورد توجه قرار گیرد که توجه به این موارد باعث ایجاد یک سفارش کار با کیفیت خواهد شد. به طور کلی سفارش و اجرای کابینت از ۴ قسمت مهم تشکیل شده است:
یکی از مهم ترین اصول برای ساخت یک کابینت خوب و با کیفیت، طراحی مناسب است. رسیدن به این هدف، مستلزم شناخت و رعایت اصولی است که در ادامه به آن اشاره می کنیم. اولین مورد شناخت اصول ساخت و نصب کابینت است که باید در مرحله طراحی مورد توجه قرار گیرد. دومین مورد حس زیبایی شناختی و شناخت فرم و محتوا هنگام طراحی یک کابینت است که اگر به درستی با رنگ های مختلف ورق های ام دی اف و یراق آلات تلفیق شود نتیجه قابل قبولی را به دنبال خواهد داشت. شناخت سبک های مختلف طراحی و ساخت کابینت در این مرحله به ساخت یک محصول با کیفیت کمک شایانی می کند. هر پلانی طراحی خاص خود را می طلبد و باید بر مبنای هر کار، اصول مربوط به آن فضا و پروژه اجرایی گردد.
به عنوان مثال انتخاب یک رنگ مناسب و جنس مناسب برای یک آشپزخانه کوچک تاثیر بسیار زیادی در کیفیت محصول نهایی دارد. اگر موارد ذکر شده و استفاده بهینه از فضای آشپزخانه و کاربردی کردن باکس های مختلف کابینت به درستی صورت پذیرد، نه تنها تاثیر چشمگیری در زیباتر شدن محیط آشپزخانه دارد بلکه در ارزش کلی ساختمان و فراتر از آن در روحیه کاربران آن خانه اثر دارد. البته به همین شکل در طراحی برای یک آشپزخانه بزرگ نیز چنین مشکلاتی می تواند به وجود آید. گاهی اوقات در یک پلان بزرگ آشپزخانه یک طرح غیراصولی و اشتباه می تواند کارایی فضا را به شدت پایین آورده و ظاهر نامناسب کار، فضای داخلی ساختمان را در جهات منفی تحت تاثیر قرار دهد.
نکته دیگری که در این مرحله از سفارش کابینت باید مورد بررسی قرار گیرد توانایی و تخصص طراح است. اینکه طراح کابینت، با چه میزان تخصص و تجربه و نمونه های اجرایی موفق، اقدام به طراحی کابینت می کند، جای تامل و بررسی و درنگ دارد. اگر طراحی برای کابینت بدون تجربه کافی صورت پذیرد مشکلات زیادی را به دنبال خواهد داشت. به عنوان مثال اگر فردی که مسئولیت اجرای کارهای مختلفی را در ساختمان دارد و تخصصی در زمینه ساخت کابینت ندارد، بخواهد صرفا با تخصص در طراحی، با تساهل و تسامح طراحی کابینت را هم انجام دهد قطعا لطمه بزرگی به این بخش از خانه می زند و آشپزخانه را که اصطلاحا قلب خانه است، نا کارآمد می کند. البته مشکلات از این دست کم نیست و متاسفانه باعث ایجاد بی اعتمادی زیادی نسبت به فعالین این حوزه شده که به سختی هم قابل جبران است. از سوی دیگر، افراد بسیار زیادی در این حرفه هستند که با تحصیلات تخصصی در رشته صنایع چوب و تجربه بالا در حال ساخت پروژه های مختلف هستند که بهتر است از این افراد در طراحی کابینت بهره گیرید.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که داشتن تخصص فنی صرفا برای طراحی اصولی کار کافی نیست. ممکن است طراح کابینت، صرفا یک استاد کار کابینت باشد که مهارت لازم را در ساخت کابینت دارد اما نتواند یک طرح منطقی برای یک آشپزخانه اصولی پیاده کند. در این حالت باز هم مشکل ناکارآمدی آشپزخانه گریبان گیر خواهد بود. در مرحله طراحی کابینت موارد مختلفی باید مورد توجه قرار گیرد که بسیاری از آن ها در مرحله تحصیل این رشته و مابقی آن در اثر تجربه و فعالیت در زمینه ساخت کابینت بدست می آید که باید یک طراح کابینت حرفه ای به آن ها توجه کند.
کابینت سازی غرب تهران کابینت سازی شهر پرند نصب کابینت در شهر پردیس
از دیگر موارد مهم در مرحله طراحی کابینت سازی، شناخت و انتخاب جنس مناسب برای کابینت است. مواد و متریال مختلفی در بازار کابینت وجود دارد که می توان با استفاده به جا از آن ها انواع طرح های موجود را اجرا کرد. تا این مرحله از مدل های مختلف کابینت صحبت شد که هر کدام ویژگی های متفاوتی دارند. همان طور که اطلاع دارید کابینت های پرطرفدار و پر مصرف در بازار ایران بیشتر از ورق های ام دی اف ساخته می شود. ورق های ام دی اف انواع مختلفی دارند که می توان آن ها را بر مبنای نوع جنس، برند تولید کننده ورق، ابعاد ورق و رنگ بندی آن طبقه بندی کرد.
شناخت انواع متریال موجود در بازار در مرحله طراحی بسیار با اهمیت است. ام دی اف مورد استفاده برای تولید باکس های کابینت و درب آن به شکل های مات، براق، برجسته، هایگلاس و یک طرف روکش در بازار وجود دارند و خرید و فروش می شوند. نوع ام دی اف یک طرف روکش که اکثرا سفید رنگ است، جهت تولید کابینت ممبران استفاده می شود که در سبک طراحی کلاسیک کاربرد بیشتری دارد.
مورد بعدی که در طراحی باکس ها باید مورد توجه قرار گیرد صفحه کابینت است. صفحه روی کابینت (رویه کابینت) در ضخامت های ۳۲ میلیمتری و ۵۰ میلیمتری و غیره و در عرض های ۶۰ و ۶۵ سانتیمتری و به طول ۴۱۰۰ میلیمتر با روکش ملامینه در بازار متداول بوده و موجود است. برای ساخت صفحه رویی کابینت مواد دیگری هم مورد استفاده قرار می گیرند؛ مواردی مانند استفاده از انواع کامپوزیت ها (مواد ترکیبی) که در جهت ضد آب کردن صفحه کابینت و هم چنین بالا بردن آستانه آتش گیری صفحه (مقاوم به سطوح داغ) استفاده می شوند. برای ساخت صفحه کابینت از سنگ های طبیعی و مصنوعی و یا صفحات کورین هم استفاده می شود که اگر در جای درست خود استفاده شوند زیبایی فوق العاده ای را به کار می دهند.
در سایت راهنمای شهری محله ما، مراکز آموزشی و فرهنگی، پزشکی و درمانی، تفریحی و ورزشی، تجاری و گردشگری، مراکز عمومی و خدماتی در مناطق 22 گانه شهر تهران معرفی شده است. شما همشهریان عزیز هم اگر صاحب کسب و کاری هستید، می توانید کسب و کار خود را در وب سایت محله ما ثبت نمایید تا سایر ساکنین محله های تهران از آدرس و تلفن و موقعیت کسب و کار و خدمات شما اطلاع پیدا کنند.
انتخاب متریال مناسب در مرحله طراحی بسیاری از مشکلاتی که بعد از ساخت کابینت رخ می دهد را کم می کند. در بعضی از پروژه ها طبق خواست مشتریان، از بعضی از ام دی اف های خاص استفاده می شود که این ام دی اف ها بعد از استفاده لکه دار می شوند و یا پاک کردن آن به سختی صورت می پذیرد. لذا برای رفع این مشکلات باید در انتخاب رنگ کابینت هم از طراح ماهر مشورت گرفته شود. به عنوان مثال بعضی از رنگ های ام دی اف که ممکن است مورد پسند مشتری هم باشد رنگ هایی هستند که نباید در مناطق پر رفت و آمد و خانه های پر تردد مورد استفاده قرار گیرند. این رنگ ها ذاتا برای استفاده در چنین فضاهایی مناسب نیستند و باید در این مرحله رنگ تیره تر و اصطلاحا چرک تاب تر مورد استفاه قرار گیرد. به هر حال هر متریال و رنگی برای ساخت کابینت معایب و محاسن خود را دارد که با توجه به شرایط از آن ها استفاده می شود.
این روزها استفاده از رنگ های روشن بر خلاف گذشته بسیار زیادتر شده است. هم چنین استفاده از یک رنگ (سری رنگ های خنثی مثل سفید و کرم و نسکافه ایی و غیره) برای کل کابینت ها و رنگ متضاد برای رویه کابینت امری متداول شده است. در انواع برندهای مختلف نه تنها تنوع رنگی وجود دارد بلکه تنوع طرحی هم بسیار زیاد مشاهده می شود. بعضی از برندها ام دی اف هایی با نقش رگه ای درشت از طرح چوب دارند و با این نقوش روکش شده اند و بعضی از آن ها با نقش رگه ای ریز و درشت و برخی با استفاده از طرح های انتزاعی و غیره روکش می شوند. اگر تمامی این موارد هر کدام در جای خود به درستی استفاده شود، نتیجه نهایی ساخت و سفارش کابینت را بسیار ارزشمند خواهد کرد.
ممکن است شما هم با چنین سوالاتی مواجه شوید که اگر کابینت منزل به عنوان مثال به صورت تک رنگ سفید ساخته شود آیا کاری اصولی است یا خیر؟ آیا در این صورت یک آشپزخانه سرد و بی روحی خواهیم داشت؟ در جواب باید بگوییم که اگر کابینت با این چنین رنگی اجرا شود ولی از حالت های نورپردازی و اکسسوری های زیبا به درستی استفاده شود، بدون شک شاهد اجرای یک کابینت زیبا و فاخر خواهیم بود. در سوالی دیگر پرسیده می شود که آیا برای بیشتر جلوه دادن به کار مثلا می توان از ام دی اف با نقوش رگه ایی درشت به رنگ قهوه ایی روشن و یا به مقدار محدود یا زیاد در کار استفاده شود؟ و یا سوال در باره نوع رنگ بندی و تاثیر آن بر روی تمامی جوانب ساخت کابینت؟ در پایان و در جواب به این پرسش ها باید بگوییم که در اولین قدم طراح بعد از مشاهده پلان کار باید با انتخاب نوع طرح و رنگ کار و ایجاد هارمونی لازم ما بین اجزا تاثیر مثبتی بر ذهن بیننده بگذارد و استفاده از کابینت ساخته شده را لذت بخش کند.
بعد از اینکه طراح کابینت در مرحله طراحی به یک نقشه منطقی دست پیدا کرد، بر اساس برآورد اولیه که باید دقیق صورت گرفته باشد (صورت لیست آنالیز برش) نوع و جنس و کد متریال انتخابی مشتری در هنگام سفارش کابینت (MDF، رویه کابینتی) خریداری می گردد. بهتر است تمامی خریدهای مورد نیاز کابینت در این مرحله تماما صورت پذیرد تا خرید ناقص در مراحل بعدی ذهن شما را درگیر خود نکند.
مرحله نصب کابینت یکی از مهم ترین مراحل کار است که باید در مرحله سفارش کابینت، مورد توجه قرار گیرد. بهترین حالت در این قسمت این است که نصاب کابینت مشخص باشد. نصاب کابینت به شخصی گفته می شود که از مهارت بسیار بالایی در امر ساخت کابینت برخوردار است. نصاب ماهر کابینت باید توانایی خواندن نقشه و درک تمام جزئیات کار را داشته باشد. به این ترتیب تسلط خوبی بر نقشه کشیده شده از طرف واحد طراحی خواهد داشت و با استفاده از تجربیات و تکیه بر قدرت تفکر خلاقانه می تواند در جهت نصب هر چه بهتر کار کابینت مد نظر گام بر دارد. شاید بتوان گفت که حساس ترین بخش کار، مرحله نصب کابینت است که خروجی کار و فعالیت تمامی بخش های کارگاه در آن مرحله مشخص می شود.
به هدف نشاندن تمامی فعالیت ها از مرحله گرفتن سفارش، طراحی، خرید جنس و متریال، ساخت و مونتاژ به عهده نصاب است که باید به نحو احسن صورت پذیرد. در پایان مرحله مونتاژ که باکس های کابینت ساخته شده و تمامی سازه ها به همراه یراق آلات به محل نصب بارگیری و ارسال شد، نصب کابینت با دقت بالا آغاز می گردد. هر چه دقت و حوصله در مرحله نصب کابینت بیشتر باشد در پایان، کار فوق العاده تمیز و با کیفیتی را شاهد خواهیم بود. پس بهتر است در این مرحله به هیچ عنوان نصاب کابینت را تحت فشار قرار ندهید و سعی در کوتاه کردن مرحله نصب نداشته باشید.
آدرس کارگاه: تهران، منطقه 5، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان ناطق نوری، میدان باغ فیض، کوچه عبدالعلی ابراهیم
تلفن: 44051211 – 09910862077
بیشتر مطالعه کنید:
فریبرز
1403/02/04 در 19:25سلام وقتتون بخیر نکته های ضروری در هنگام سفارش طراحی و ساخت و نصب کابینت وجود دارد که دانستن این نکات به مشتریان کابینت کمک می کند تا سفارش خود را به درستی و مطابق آنچه مد نظر دارند، به سازندگان اعلام نمایند