گاهی بانوان به صورت ارثی ناخن های زیبایی ندارند و یا در زمان بلند شدن، ناخن ها می شکنند؛ برای همین معمولا خانم ها اقدام به کاشت ناخن می کنند. تا هم بتواند باعث استحکام ناخن ها شود و هم با فرم دهی در کاشت ناخن موجب زیبایی ناخن هایشان شود. بنابراین، برای زیبایی بیشتر دست ها و داشتن ناخن های زیبا و مستحکم، بسیاری از خانم ها به کاشت ناخن روی می آورند.
از طرفی رسیدگی به ناخن های دست و پا یک مسئله روتین است و هر چند وقت یک بار نیاز دارد که برای اینکه زیبایی و استحکام ناخن ها از دست نرود با مراجعه به سالن های زیبایی و مراکز کاشت ناخن، جهت ترمیم کاشت ناخن خود اقدام کنند.
کاشت ناخن علاوه بر زیبایی، برای افرادی که دارای ناخن های بدشکل هستند و یا عادت به جویدن دارند، بسیار مناسب است. کاشت ناخن انواع مختلفی دارد. در اینجا قصد داریم تا شما را با انواع مختلف کاشت ناخن ، مزایا و عوارض کاشت ناخن آشنا کنیم.
کاشت ناخن انواعی دارد که شامل:
کاشت ناخن قالبی
در این نوع کاشت ناخن، مواد را درون قالب آماده ناخن مصنوعی می ریزند تا به شکل ناخن درآید سپس بعد از زدن مواد ضد قارچ روی ناخن، با مهارت قالب را روی صدف ناخن ها قرار می دهند و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و برمیدارند و سپس طراحی آن را شروع می کنند.
در نوع کاشت قالبی که نوع بی کیفیت و در عین حال آسانترین کاشت ناخن می باشد، باید ناخن ها کمترین تماس را با آب داشته باشند. معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخن هایشان دارند توصیه می شود. کاشت قالب به افرادی که ناخن های بسیار پراکنده و متفاوت از هم دارند توصیه نمی شود. چون این ناخن ها قالبی هستند و باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند.
از مزایای روش قالبی کاشت ناخن می توان گفت این روش نیاز به سوهان کاری ندارد بنابراین در زمان بسیار کوتاهی انجام می شود.
اما معایب روش قالبی کاشت ناخن؛
این روش کاشت ناخن دوام اندکی دارد.
در این روش، ناخن خیلی زود شکسته می شود و قابلیت بسیار زیادی در هواگیری دارد.
به دلیل ضخیم بودن کاشت ناخن، کار حالت طبیعی ندارد .
در این روش نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتری مصرف میشود.
کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟
کاشت ناخن قالبی برای افرادی که ناخن های یک شکل ندارند، مناسب نیست زیرا در این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند .
کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن پودری نوع دیگری از کاشت ناخن می باشد. در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از زیر ناخن با چسب ناخن چسبانده می شود و تا اندازه دلخواه کوتاه می شود. روی ناخن مواد ضد قارچ را می زنند. بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار می کند و بعد از آن سوهان برقی استفاده میشود. کاشت ناخن پودری بسیار زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت و نیم زمان می برد و هر انگشت به صورت مجزا نیاز به سوهان کشی برقی دارد. این کاشت به افرادی که وقت و حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود. اما بهترین نوع کاشت همین نوع کاشت ناخن پودری می باشد.
برای اینکه ناخن های رنگی داشته باشید، می توانید از پودر رنگی استفاده کنید و سپس چسب بزنید، اکتیویتر را مثل لاک روی ناخن بزنید. سپس قسمت های بیرون زده را به وسیله سوهان نرم صاف کنید. در آخر پس از استفاده از تاپ گت، روغن ناخن را به کناره های ناخن بمالید.
مزایای کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت ناخن است.
در اثر ضربات از خود استحکام بالایی نشان می دهد.
صدف ناخن را کشیده تر و ناخن ها را زیباتر نشان می دهد.
از معایت کاشت ناخن پودری می توان گفت که کاشت ناخن پودری زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می گیرد.
کاشت ناخن ژله ای
در این روش با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین، لایه ای شیشه ای و محکم روی سطح ناخن ها می سازند. پس از هر بار ژل زدن بر سطح ناخن ها، دست را در دستگاهی به نام UV قرار می دهند و به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین می برند.
معایب و محاسن کاشت ناخن ژله ای
دوام این نوع کاشت ناخن در حدود دو هفته است.
انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود.
آسیبی به ناخن در کاشت نمی زند؛ زیرا تا وقتی که ناخن رشد می کند و فرد نیاز به ترمیم دارد یعنی ناخن سالم است و رشدش متوقف نشده است.
کاشت ناخن ژله ای برای چه کسانی مناسب است؟
این نوع کاشت برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند، مناسب است؛ زیرا به علت بد مزگی مواد و کنده نشدنش این عادت از سر آن ها می افتد. افرادی که به مواد کاشت ناخن حساسیت دارند و پوست آن ها دچار اگزما می شود باید هر چه سریع تر کاشت ناخن را بردارند.
کاشت ناخن به روش میکس
ناخن میکس یک ناخن ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از استفاده از ضد قارچ، مراحل کاشت پودری و بعد سوهان کشی انجام می شود سپس یک لایه ژل روی ناخن می کشند و دست را درون دستگاه یووی می گذارند.
کاشت ناخن با فرمر
در این روش، فرمر که یک وسیله با جنس کاغذی است را روی ناخن ها نصب می کنند و سپس مواد را بر روی آن قرار داده و از ژل و پودر های رنگی استفاده می کنند.
کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
در این روش کاشت ناخن از فرمر و تیپ استفاده نمی شود بلکه از فیبر ها که رشته هایی نازک هستند، استفاده کرده و آنها را بر روی ناخن قرار می دهند و سپس مواد ژل را بر روی آن قرار می دهند. پس از هر مرحله، دست را درون دستگاه UV می گذارند و به روش معمول سوهان کشی انجام می دهند.
کاشت ناخن دیپینگ
در این روش از انواع کاشت ناخن از قلم استفاده نمی شود و از پودر و پرایمر استفاده می شود. در این روش پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها و زدن ضد قارچ، به سطح ناخن یک لایه پرایمر زده و تمام ناخن را عمودی در پودر فرو می برند و پس از رسیدن به ضخامت دلخواه در نهایت سوهان کشی و بافرینگ انجام داده و ناخن ها را پولیش می کنند.
کاشت ناخن به روش گریم
در کاشت گریم یا همان کاشت ناخن فرنچ صدف ناخن را با پودر هلویی و یا دیگر پودر های کاور طراحی کرده و سپس خط فرنچ به صورت یک خط مستقل و کاملا جدا از خط صدف ناخن طراحی می شود.
کاشت ناخن سیلک
در این روش حالت طبیعی ناخن ها حفظ شده و لایه ای از جنس ابریشم (یا فایبر گلاس) بر روی ناخن طبیعی می چسبانند. سپس از چسب مخصوص برای محکم نمودن صدف ناخن ها استفاده کرده و از اسپری فیکس کننده استفاده می کنند.
کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت
روش کاشت ناخن بیبی بومر، که در بین بانوان خوش سلیقه ایرانی محبوبیت بسیار زیادی دارد. کاشت بیبی بومر از زیر شاخه های کاشت ناخن گریم است که در آن از دو رنگ مختلف به گونه ای استفاده می کنند که رنگ ها در میانه ناخن در یکدیگر محو گردند و هیچ خط فرضی در میان آنها مشخص نباشد به همین علت نام دیگر روش کاشت ناخن بیبی بومر کاشت هایلایت است.
در این روش پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها، دست را حدود 180 ثانیه درون دستگاه UV قرار می دهند، سپس از پودر بیبی بومر سفید در نوک ناخن ها ( فرنچ ناخن ) استفاده کرده و به سمت ریشه حرکت می نمایند.
عمق رنگ سفید از نوک به ریشه باید کم تر و محو تر شود سپس با پودر هلویی یا صورتی بیبی بومر از ریشه ناخن تا نوک ناخن را مواد گذاری می کنیم. سپس به وسیله گیره مخصوص دو طرف ناخن را سفت کرده و به مدت 120 ثانیه در دستگاه UV قرار داده و در آخر سوهان کاری انجام داده و پس از زدن لایه ای از تاپ کت براق بر ناخن ها مجددا در دستگاه قرار می دهیم.
کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری
در این روش فقط به تیپ گذاری اکتفا می کنند و از لاک ناخن و یا استیکر بر روی سطح ناخن استفاده می کنند . این روش بسیار کم دوام می باشد. این کاشت ناخن برای کسانی است که نمی خواهند در مدت زمان طولانی از کاشت ناخن استفاده کرده و یا مواد کاشت بر روی ناخن های آنها قرار بگیرد. برای ریموو کردن این نوع کاشت لازم است ناخن ها به زمان 10 دقیقه داخل استون خالص قرار بگیرند تا ناخن ها جدا شوند.
کاشت ناخن ماربل
یکی از روش های کاشت ناخن است که به شکل سنگ مرمر می باشد. در این روش ابتدا پودر گچی را بر روی ناخن قرار می دهند و بر روی آن خط های نا متوازن با لاک مشکی می کشند سپس با استون یا لیکویید بر روی رنگ مشکی رگه هایی مانند سنگ مرمر ایجاد می کنند.
کاشت ناخن کروم
در این روش دیزاین ناخن ها توسط پودر کروم می شود. در این روش پس از انجام شدن کامل کار کاشت ناخن ها از یک رنگ پایه برای ناخن ها استفاده می شود و پودر های کروم را بر روی ناخن ها می مالند سپس از لایه ای محافظ استفاده کرده و پودرهای اضافی را پاک می کنند.
کاشت ناخن فلای آن
کاشت ناخن فلای آن نوعی کاشت ناخن است که در آن از لیکویید و پرایمر استفاده نمی کنند؛ بنابراین با حذف شدن این دو ماده خطرات کاشت ناخن کاهش یافته بنابراین برای خانم های باردار یک روش بی ضرر است.
کاشت ناخن ژلیش
در این نوع کاشت ناخن، روی ناخن طبیعی لاک های ژل مخصوصی می زنند . این نوع از کاشت دارای دوام متوسطی است و نیازی به سوهان کشی ندارد و ظاهری بسیار طبیعی به ناخن های فرد می بخشد.
روش کاشت پودری، به نوعی روش کاشت مادر است و با کاشت های دیگر ترکیب می شود و دوام بیشتری دارد. دوام هر روش کاشتی به نحوه و نوع اجرای آن نیز بستگی دارد. روش کاشت ژله ای ناخن نیز در مناطق شرجی دوام بیشتری دارد و تا یک ماه دوام می آورد.
چه افرادی نباید کاشت ناخن انجام دهند؟
افراد مبتلا به بیماری عفونی و قارچی نباید کاشت ناخن انجام دهند زیرا این کار سبب تشدید بیماری آنها می شود.
افرادی که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند بهتر است کاشت ناخن را انجام ندهند.
افرادی که ناخن های نازک و شکننده ای دارند.
و خانم های باردار
کاشت ناخن چند ماه دوام دارد؟
میزان ماندگاری کاشت ناخن بستگی به مواد و شرایط آب و هوایی دارد. در حالت عادی فرد باید پس از 3 تا 4 هفته پس از انجام کاشت برای ترمیم مجدد اقدام کند. ماندگار ترین نوع کاشت ناخن پودری می باشد. بهتر است برای کاشت ناخن به مراکز معتبر و آموزش دیده مراجعه نمایید تا از بروز مشکلات بعدی پیشگیری نمایید.
در سایت راهنمای شهری محله ما، مراکز آموزشی و فرهنگی، پزشکی و درمانی، تفریحی و ورزشی، تجاری و گردشگری، مراکز عمومی و خدماتی در مناطق 22 گانه شهر تهران معرفی شده است. شما همشهریان عزیز هم اگر صاحب کسب و کاری هستید، می توانید کسب و کار خود را در وب سایت محله ما ثبت نمایید تا سایر ساکنین محله های تهران از آدرس و تلفن و موقعیت کسب و کار و خدمات شما اطلاع پیدا کنند.
بیشتر مطالعه کنید:
پژوهش
1403/01/11 در 08:46ممنون از راهنمایی شما