امروزه به دلیل بیکاری و داشتن وقت آزاد، جوانان به نویسندگی روی می آورند؛ آن ها بدون شک می دانند که می توانند از طریق نویسندگی و چاپ کتاب کسب درآمد کنند اما نمی دانند که باید با چه روشی نوشته های خود را تبدیل به کتاب کنند و از آن راه پول در بیاورند.
بسیاری از افراد جامعه هستند که ذهن پویا و خلاقی دارند و به نویسندگی نیز فکر کردند؛ اما به دلیل نبودن امکانات و یا بلد نبودن روش های چاپ کتاپ، از نویسندگی منصرف شدند و به نوعی استعداد خود را کنار گذاشته اند.
قطعا هیچ نویسنده ماهری از همان اول زندگی خودش، نویسنده نبوده و ذهن خلاقی نداشته است. آن ها با تمرین و البته نا امید نشدن، توانسته اند نویسنده های موفقی شوند. افرادی مانند هاروکی موراکامی، جی کی رولینگ، مارگارت اتوود، ریک ریوردن و به ویژه دیوید نیون که یکی از نویسنده های معروف جهان می باشد، در ابتدا شکست های فراوانی را در راه نویسندگی خوردند.
حتی برخی از بهترین نویسندگان در دنیای امروز، ابتدای زندگی خودشان برای خرید یک مداد یا خودکار پول نداشتند و از اطرافیان خود قرض می گرفتند. اما مهم ترین دلیل موفقیت آن ها در امروز، نا امید نشدن و تلاش کردن دیروز شان بوده است.
اولین و یکی از تاثیر گذار ترین مراحل در نویسندگی و چاپ کتاب، نگارش آن است. شما باید در ابتدا هدف و مقصود خود را از نوشتن و نگارش کتاب مشخص کنید و سپس در راه آن گام بردارید.
نوشتن کتاب انواع مختلفی دارد که دو نوع از آن ها تالیفی و گرد آوری می باشد. برای نوشتن کتاب تالیفی شما باید از تفکرات و ذهن خود آن کتاب را بنویسید و به نوعی منبع نوشتار شما، باید خودتان باشید.
اما همانطور که از اسمش پیداست، کتاب گرد آوری شده، جمع آوری نکات و نوشته ها از کتاب های مختلف است که امروزه برخی از نویسندگان با تغییر دادن نوع نگارش یک کتاب، کتاب جدیدی تولید و به اسم خود ثبت می کنند که کار شایسته و پسندیده ای نیست.
مرحله دوم در نویسندگی و چاپ کتاب تالیف آن است؛ یعنی زمانی که فهمیدید هدف و مقصود شما از نوشتن کتاب چیست و آن را مشخص کردید، به سراغ نوشتن و تالیف کتاب می روید.
سومین مرحله ویراستاری کتاب می باشد که در این مرحله بسیاری از نویسندگان نا امید می شوند و ترسی وجود آن ها را فرا می گیرد که به هیچ عنوان قابل درک نیست. شما زمانی که کار نوشتن کتاب را تمام کردید، دوباره کتاب را بازبینی کنید و اگر به قواعد نگارشی آشنا نیستید، حتما درباره آن ها مطالعه ای داشته باشید زیرا مهم ترین ملاک در ویراستاری کتاب و همچنین مهم ترین هدف در ویراستاری آن، همین نکات نگارشی و قواعد نوشتن می باشد.
اگر با قواعد نگارشی آشنا نیستید، به راحتی می توانید در اینترنت یا حتی کتابخانه ها، بهترین نوشته های موجود در مورد قواعد نوشتن و به طور کلی ویراستاری کتاب را جستجو کنید و از محتویات کتاب نهایت استفاده را ببرید تا کار شما با کمترین خطای ممکن به ثبت برسد.
مرحله چهارم که یکی از مراحل مهم در نویسندگی و چاپ کتاب می باشد، انتخاب کردن ناشر کار درست و ماهر است. اگر کتاب شما از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد و خودتان نیز یک نویسنده بسیار حرفه ای باشید اما ناشر درستی را انتخاب نکرده باشید، تمام زحمات شما هدر خواهد رفت و نتیجه خاصی در بر نخواهد داشت.
یک انتشاراتی ماهر باید بتواند 0 تا 100 مراحل چاپ کتاب را به تنهایی انجام دهد؛ وقتی می گوییم 0 تا 100 یعنی تمام کار های چاپ کتاب نظیر طراحی جلد و صفحات و … را بتواند انجام دهد و چندان هم وقت نویسنده را تلف نکند. اگر شما برای انجام چاپ کتاب خود نیاز به مشاوره دارید، چاپ کتاب و انتشارات فردوس برین می تواند در تمامی مراحل به شما کمک نماید.
آخرین مرحله نیز بررسی سابقه و نمونه کار های ناشر می باشد؛ ناشری که از رزومه کاری قوی برخوردار است و سابقه ای بسیار درخشان و خوب در زمینه چاپ کتاب دارد، بدون شک مناسب ترین ناشر برای منتشر کردن کتاب های شما می باشد.
در ادامه چند نکته و توصیه برای نویسندگان داریم که اگر بتوانند این نکات را در نوشتار خود به کار ببرند، نوشته بسیار زیباتر و کیفیت بالاتری خواهند داشت.
سعی کنید برای نوشته خود عنوانی بسیار جذاب و پر مصما انتخاب کنید؛ اکثر افرادی که به دنبال خرید یک کتاب خوب می گردند، در مواجهه با کتاب به اولین چیزی که دقت می کنند، عنوان کتاب می باشد.
ظاهر کتاب نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ اگر محتوای شما بسیار جذاب و با کیفیت باشد اما کتاب از جلد و طراحی خوبی برخوردار نباشد، به هیچ عنوان موفق به فروش بسیار بالا نخواهید بود. پس سعی کنید از جلد و طراحی بسیار زیبایی برای کتاب خود استفاده کنید.
همواره خوانندگان کتاب ها، از شروع نوشته و محتوای کتاب می فهمند که آن نوشته از چه سطحی برخوردار است و آیا ارزش خواندن و وقت گذاشتن دارد یا خیر. توصیه می شود بیشتر ذهن خود را برای یک شروع خوب آماده کنید. اگر بتوانید نوشته را خوب شروع کنید، بدون شک خواننده نیز از محتوای شما لذت خواهد برد و همواره به ادامه نوشته شما فکر خواهد کرد. خوانندگان در مواجهه با این گونه کتاب ها، علاقه دارند هر چه زود تر پیش بروند و به انتهای کتاب و سرنوشت نوشته برسند.
آخرین توصیه و پیشنهاد ما به شما برای داشتن یک کتاب خوب، استفاده از عکس و تصویر های مرتبط و البته بسیار جذاب برای نوشته تان می باشد. اگر بتوانید در کنار نوشته خوب، از عکس های با کیفیت و البته جذاب استفاده کنید، بدون شک ارتباط خیلی بیشتری با خواننده کتاب می گیرید و کتاب شما از تک قطبی بودن در خواهد آمد. اگر برای کسب و کار خود نیاز به کارت ویزیت دارید، انتشارات فردوس برین در زمینه چاپ کارت ویزیت می تواند در طراحی و چاپ کارت ویزیت به شما کمک کند.
در سایت راهنمای شهری محله ما، مراکز آموزشی و فرهنگی، پزشکی و درمانی، تفریحی و ورزشی، تجاری و گردشگری، مراکز عمومی و خدماتی در مناطق 22 گانه شهر تهران معرفی شده است. شما همشهریان عزیز هم اگر صاحب کسب و کاری هستید، می توانید کسب و کار خود را در وب سایت محله ما ثبت نمایید تا سایر ساکنین محله های تهران از آدرس و تلفن و موقعیت کسب و کار و خدمات شما اطلاع پیدا کنند.
ممکن است در اوایل راه نویسندگی با دردسر و شکست های زیادی رو به رو شوید، اما همیشه یادتان باشد که تمام نویسنده های بزرگ، از مکان و نوشته های بسیار کوچک شروع کرده اند و روزی از امکانات بسیار کمی برای نوشتن بهره می بردند.
شما هم سعی کنید زمانی که شکست می خورید، به راه خود ادامه دهید و از شکست های خود پلی برای رفتن به سوی موفقیت درست کنید.
بیشتر مطالعه کنید:
صدفی
1403/03/05 در 11:32یک انتشاراتی ماهر باید بتواند 0 تا 100 مراحل چاپ کتاب را به تنهایی انجام دهد؛ وقتی می گوییم 0 تا 100 یعنی تمام کار های چاپ کتاب نظیر طراحی جلد و صفحات و … را بتواند انجام دهد